Zoals iedereen wel zal begrijpen wordt het een editie met de beperkingen die gelden voor onze gehele maatschappij. In normale omstandigheden kunnen onze bezoekers deelnemen aan talrijke workshops maar vermits we onze contacten drastisch moeten beperken hebben we besloten om het onderdeel workshops te beperken tot slechts één, namelijk Afrikaanse dans. Heel simpel vanwege het feit dat er tijdens het dansen voldoende afstand kan gehouden worden. En we weten van de vorige edities dat de Afrikaanse ritmes blije gezichten tevoorschijn toveren en iedereen de stress uit zijn lijf laat shaken.

Aanvang om 15 uur. Vanaf 6 jaar. IEDEREEN KAN HET!!!

Daarnaast zal de knotsgekke voorstelling 'GEEL' tweemaal opgevoerd worden. Dit om 14u en 16u.

In 'Geel' wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is.

Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap.

Het is genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts. Vanaf de leeftijd van 2 jaar.

Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt hierbij de magie.

Deze voorstelling is onderdeel van het familiefestival KLEURRIJK.

 

 

Over Mime Wave / Anastasiia Liubchenko
Afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weggaan.

Door de geldende coronamaatregelen is het wel nodig om te reserveren omdat we het aantal aanwezigen moeten beperken tot het vereiste maximum.

Inschrijven kan via de webshop van Palethe. Meer details over hoe dit in zijn werk gaat volgen.