SOLIDARITEITSMAALTIJD

 

25 EURO PER PERSOON

*Opbrengst gaat naar slachtoffers van de aardbeving in Turkije/Syrië*

Intussen al 1 maand geleden beefde de aarde in Hatay (Turkije/Syrië). De beelden staan nog vers in ons geheugen gegrift. Op dit moment zijn er reeds meer dan 45000 dodelijke slachtoffers. En een veelvoud hiervan zou nog onder het puin liggen. Verschrikkelijke toestanden, dat spreekt voor zich!

En het ruimen van dat puin, bergen van lichamen, verzorgen van gewonden, onderdak geven aan de daklozen enz. gaat nog een héél lange tijd in beslag nemen. Om nog niet te spreken van heropbouw.

Solidariteit is dus heel hard nodig en er zijn al talloze hulpacties opgezet. Ook wij willen ons steentje bijdragen door middel van een solidariteitsmaaltijd. Nagaveni bewees eerder al een lekker menu te kunnen bereiden. Bezoekers en deelnemers van Wereldfeest Ondersteboven kunnen dat beamen.

En zo ontstond het idee om onder de paraplu van Ondersteboven deze steunactie op te zetten.

Het Indiase menu (aangepast aan de westerse smaakpapillen) bestaat uit: rijst (met kip of vegetarisch), salade, groentemix, fruitsalade en dessert en kost 25€ per persoon. Vergeet bij het bestellen niet te vermelden of u kip of vegetarisch wenst! De opbrengst van deze actie gaat integraal naar de hulpbehoevenden via onze contacten ter plaatse.

Bestellen kan via whatsapp, sms of mail: 0497533965 of nagaveni@telenet.be tot 29/03/2023

Betalen kan op het volgende rekeningnummer: BE47 6528 3970 9480

Afhalen kan op 1 of 2 april tussen 16u en 18u op het volgende adres:

Boseind 54 3910 Pelt