Naar jaarlijkse traditie organiseren we  in januari  een editie van "Karibu Karamu". We hopen u weer te mogen verwelkomen op ons multicultureel familiefeest!

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door mister Toto Disco die wereldmuziek loslaat op de massa zodat niemand stil kan blijven staan. Gooi maar los die beentjes!

We zijn altijd blij als we lokaal talent een podium kunnen geven. Dit keer is dat Freerunners Noh & Friends die hun acrobatische moves met het grootste plezier ten uitvoer brengen. Een genot om te zien. Doe dit vooral niet zélf thuis!

Forest Africa Dance Music is een vrolijke bende die dans en show met de paplepel ingegoten heeft gekregen. Zoals de naam het al zegt gaat het hier om Afrikaanse dans en die wordt begeleid door percussie. Bovendien verzorgen dezelfde mensen ook nog een workshop djembe wat intussen al meerdere jaren een vaste waarde is op ons feest. Blije gezichten gegarandeerd!

En tenslotte -wat de optredens betreft- hebben we nog Yusuf Albayrak & Band. Deze groep bestaat uit 10 muzikanten met verschillende achtergronden waardoor er een veelheid aan stijlen ontstaat.

Ze brengen een combinatie van eigen nummers én covers in verschillende talen (Turks, Arabisch, Engels, Spaans, Nederlands).

Frontman Yusuf Albayrak neemt ons mee op een muzikale wereldreis door middel van passionele en ontroerende muziek overgoten met een exotisch sausje. Enjoy!

Vermits Karibu Karamu een familiefeest is worden de kinderen extra in de watten gelegd. Ditmaal kunnen de meisjes (en de jongens met langere haren) kraaltjes in laten vlechten en ook grime staat weer op het programma: batman en mega mindy zie je elk jaar rondlopen op ons feest. 😀

Daarnaast is er ook mogelijkheid tot knutselen (zélf instrumenten maken), kamishibai (Japans verteltheater) of volksspelletjes.

HOPELIJK TOT DAN

Klik op de bovenstaande afbeelding voor een prachtige reeks foto's van neerpelt.in