KARIBU KARAMU 2022

30 JANUARI

 

IN ZAAL PALETHE OM 14U00

 

Voor de zoveelste keer steekt het coronavirus stokken in de wielen en kunnen/mogen we geen volwaardig programma aanbieden. Na overleg met de gemeente wordt ongeveer alles geannuleerd en blijft alleen een filmvoorstelling over. Maar de film die we brengen is dan wel een knaller van formaat. Binti is een prent met als thema het vluchtelingenprobleem en past op die manier perfect binnen onze doelstellingen. ONDERsteBOVEN heeft immers de ambitie om op een ludieke, interactieve en duurzame manier de publieke opinie te sensibiliseren voor meer mondiaal verantwoordelijkheidsbesef en meer verdraagzaamheid en openheid naar andere culturen.

De zitplaatsen zijn beperkt tot 200 en reservatie is verplicht, via deze link: "Reservatie"

 

 

Patrick Thijs van Kundabuffi zal zorgen voor de inleiding en omkadering. Met zijn ervaring wordt dat volop genieten en niet alleen voor de kinderen!

Voor meer achtergrond en info over zijn activiteiten klik op het woord Kundabuffi.

Het verhaal gaat als volgt: "De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven." Laat de trailer je alvast in de sfeer brengen.